Tyhjä

Yhteensä: 0,00 €

Hyperion X9

Keskeiset ominaisuudet

Hyperion X9:n ainutlaatuinen 3-in-1 rakenne mahdollistaa peruslaitteen muuttamisen milloin tahansa 3D:hen tai kefalometriaan kykeneväksi.

Päivityksen vaikutus käytössäoloaikaan on vähäinen tai olematon, sillä koko päivitysoperaatio täydellä 3D kalibroinnillakin kestää vain noin kaksi tuntia.

Koko hammaskaaren yhtäaikainen kuvantaminen

Valitset sitten suuren (k: 8cm) tai pienen detektorin (k: 5cm), Hyperion X9 tarjoaa useita kuva-aloja (FOV), leveydeltään viisi, kahdeksan tai 11cm. Pienet kuva-alat riittävät hyvin paikalliseen diagnosointiin, kun taas koko kaaren volumetrinen skannaus vaatii riittävän kuva-alan.

Todellisissa kliinisissä olosuhteissa, missä keskivertoetäisyys viisaudenhampaiden välillä on 9cm, mikään alle 10cm kuva-ala ei ole riittävä.
Hyperion X9:n 11cm kuva-ala tarjoaa yhden sentin liikkumavaraa kuvan asettelun helpottamiseksi ja kuvatiedon saannin varmistamiseksi.

Hyperionin kuvanlaatu koostuu seuraavista asioista: 360 asteinen pulsed-mode skannaus, joka vähentää artefaktoja huomattavasti, poikkeuksellisen edistynyt kinematiikka, dedikoidut 2D ja 3D detektorit, vakiojännitteinen generaattori ja järkähtämätön pääntuki. Näillä saavutetaan loistava 75µm voxeliresoluutio

Vähemmän stressiä, enemmän nopeutta.

Ota huomioon, että skannauksessa on kyse muutamista sekunneista; muu aika kuluu potilaan valmisteluun.

Asettelun helppous ja yksinkertainen ohjelman valinta kasvokkain potilaan kanssa: osatekijöitä rentoutuneen ilmapiirin luomisessa, mikä helpottaa ja nopeuttaa kuvantamisprosessia ja johtaa parempaan lopputulokseen. Välittömästi kuvauksen jälkeen voit myös jakaa tulokset iPadilla potilaan kanssa.